Навчально-практичний центр агротехнічних технологій Вищого професійного училища №42 м.Погребище – експериментальний майданчик, який надає чудову можливість відпрацювання практичних вмінь і навичок, як учнями, так і педагогічними працівниками. Підтвердженням визначеної стратегії є відкриті уроки виробничого навчання, конкурси професійної майстерності та майстер-класи.
8 жовтня училище відвідали професор Міжнародної академії «Інтерменю» Асен Чаушев, директор професійної школи «Інтерменю» Марія Торкманова та колеги із закладів профтехосвіти Вінницької області, які проводять підготовку здобувачів освіти з професії «кухар, кондитер».
Професор Асен Чаушев провів у лабораторії кухарів практичний майстер-клас з приготування страв болгарської та французької кухонь. Йому допомагали учні 41 групи та майстри виробничого навчання училища, а присутні колеги спостерігали за процесом та ділилися власними враженнями.
Після завершення майстер-класу відбулася відкрита дегустація приготовлених страв та вручення іменних сертифікатів учасникам майстер-класу. Діяльність навчально-практичних центрів закладів профтехосвіти є доцільною та цілеспрямованою у системі діяльності професійних навчальних закладів, за умови їхнього безперервного інноваційного розвитку.
© ЛІКТ 2009-2025