VІІ Міжнародний фестиваль з кулінарного мистецтва і сервісу в Україні зібрав кулінарів та експертів ресторанного бізнесу з 12 країн, шеф-кухарів та офіціантів провідних закладів ресторанного господарства України, а також студентів та учнів відповідного профілю навчання. Загалом у майстерності створення кулінарних шедеврів змагалися понад 150 учасників, у тому числі й представники ПТНЗ Вінниччини: учень Вінницького вищого професійного училища сфери послуг Сергій Сухін та учень Державного навчального закладу «Вінницький центр професійно технічної освіти переробної промисловості» Віталій Заболотний.
У межах конкурсу проводились індивідуальні та командні змагання за класифікацією Всесвітньої асоціації кулінарних союзів.
За підсумками фестивалю Сергій Сухін (Вінницьке вище професійне училище сфери послуг), взявши участь у номінаціях «Оригінальна сучасна страва» та «Страва з гідробіонтів», отримав срібну та бронзові медалі. А Віталій Заболотний, виступивши у номінації «Страва з птиці», виборов ІІ місце та нагороджений Дипломом ІІ ступеня, срібною медаллю і сертифікатом на пільговий вступ до Київського національного торговельно-економічного університету.
© ЛІКТ 2009-2024