Відкриття «професійного» тижня ознаменувалося створенням стінгазети «Кулінарний калейдоскоп», для якої учні підготували цікаву інформацію: про виникнення професій кухаря, кондитера та офіціанта; про вплив їжі на настрій людини, найдорожчі у світі продукти та напої; кулінарний гороскоп та поради щодо сервірування столу.
Наступного дня учні демонстрували відеопрезентації фірмових страв ресторанів міста Вінниці, де вони проходять виробниче навчання. А першокурсники взяли участь у змаганні «Брейн-ринг» на тему: «Овочі у нашому житті». Учасникам необхідно було знайти інформацію про виникнення назв овочів, їх харчову цінність та вплив на організм людини.
Але найбільш очікуваний учнями захід - конкурс професійної майстерності «Профі-шоу», в якому змагалися учні 2 та 3 курсів училища.
До складу команд входили представники професій: кухар, кондитер та офіціант. Основні завдання: сервірування столу за запропонованою тематикою: «Новорічний», «Золоте весілля», «Містом блукає осінь»; оформлення торту до столу та створення картини з овочів. В програму конкурсу також входило створення «візитки», складання серветок, презентація тортів та картин, а також завдання для вболівальників та глядачів.
На свято до училища завітали соціальні партнери навчального закладу: директор кондитерського цеху «Наша родзинка» - Світлана Козьма, директор кондитерського цеху с. Горбанівка Інна Видайко, директор ТОВ «Союз Галина» Галина Ноноян.
© ЛІКТ 2009-2024